BERICHTEN

CHAUVET MAVERICK FORCE-S SPOT

 

Om onze klanten een nog betere keuze te kunnen bieden, bij het aankleden van hun shows is het assortiment recent uitgebreid met 12 stuks Maverick Force-S Spot's van Chauvet. Deze veelzijdige lamp leent zich uitstekend om ingezet te worden in combinatie met onze andere lampen. Zowel bij live evenementen als in het theater biedt deze spot een meerwaarde.

CHAUVET ROGUE R1 BEAMWASH

Naast de reeds succesvolle MK2 Washes van Chauvet heeft Travelin' Light nu ook de beschikking over 24 stuks Rogue R1 BeamWash moving heads.

Met de uitbreiding van deze BeamWash LED-moving heads kan iedere show voorzien worden van nét dat beetje extra. Vanzelfsprekend zijn deze armaturen perfect te combineren met de rest van onze producten.

CHAUVET MAVERICK MK2 WASH

 

Travelin' Light heeft geinvesteerd in een lampje wat volkomen nieuw is op de Europese markt. Chauvet heeft naast de 'Rogue-serie' een 'Maverick-serie' uitgebracht, voor het wat meer serieuzere werk.

8 stuks Maverick MK2 Wash staan binnen en hiermee hebben we onze collectie LED-moving heads uitgebreid en staan we weer klaar om uw productie van schitterend licht te voorzien.

NIEUWE KLEUREN MET LED SPOTJES

Travelin' Light heeft het assortiment LED-armaturen uitgebreid. Naast de Spectral M-800, diverse CLF armaturen en de bewegende LED lampen is er een nieuwe trend op de markt.

We hebben nu 6 kleuren LED inmiddels, namelijk; rood, groen, blauw, wit, amber en ultra-violet. Stop dit in een lampje en je hebt een erg veelzijdig armatuur. Diverse merken bieden deze lampjes aan, maar ons oog is gevallen op de Showtec Powerspot 9 Q6, door zijn erg aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

 

Met de uitbreiding van het kleurenpalet kunnen we u nog beter van dienst zijn op de mooie producties die nog gaan komen.

TRAVELIN' LIGHT FACILITEERT 'NEW ORLEANS'

Leo Blokhuis, Ricky Koole en Ruben Hein touren met 9 muzikanten door het land in het voorjaar van 2016. Deze voorstelling over de oorsprong en geschiedenis van de muziek uit New Orleans moet uiteraard voorzien worden van goed licht en uitstekend geluid.

Samen met TIM-group faciliteert Travelin' Light dan ook alle apparatuur voor deze voorstelling. Voor het lichtontwerp van Remko van Wely zet Travelin' Light 10 stuks CLF RGBW LED Wallwashers in, 8x Spectral M-800, een Swefog 3000 Oilcracker en een GrandMA2 Light Lichtconsole.

 

Namens Travelin' Light verzorgt Bas van Steen de operating en programmering.

 

Bekijk hier de speellijst.

TRAVELIN' LIGHT INVESTEERT IN CHAUVET ROGUE R2 LED SPOT

Travelin' Light heeft geïnvesteerd in nieuwe spotjes. De keuze is gevallen op de Chauvet Rogue R2 LED Spot.

Dit lampje, dat beschikt over 2 kleurenwielen, 2 gobowielen, een iris, focus en een frost-functie, is bijzonder vriendelijk in prijs en bijzonder brutaal in zijn output. Daardoor kan het makkelijk mee met de al bestaande led-armaturen die wij in ons assortiment hebben.

Informeer naar de mogelijkheden en laat je verrassen door de Rogue R2 Spot.

POPELUCHT 2015 WAS WEER EEN SUCCES!

Afgelopen weekend was Travelin' Light een van de vele sponsoren die Popelucht mede mogelijk gemaakt heeft. Het was een erg geslaagd weekend, met mooi weer, een vol veld voor het podium en een druk bezochte kapel.

Binnenkort meer foto's, maar bij deze al een voorproefje.

 

INFLOYD IN OPENLUCHTTHEATER NIJVERDAL 

Op 4 juli was Infloyd te aanschouwen in het openluchttheater in Nijverdal. De avond stond in het teken van de albums Animals en Dark side of the Moon, het ruim 900 man tellende publiek werd vervolgens nog getrakteerd op klassiekers als Wish you were here, Echoes en als afsluiter Comfortably Numb. 

Ondanks de (extreme) warme tempraturen van die dag heeft het productieteam van Travelin'Light het hoofd cool gehouden en een mooie (licht)show weg gezet.  Bijzonder was de ondersteuning van de nieuwe Clay Paky Mythos movingheads waardoor "the sky the limit" werd. Natuurlijk was ook het beeldmerk van Infloyd, de ronde cirkeltruss (voorzien van 12x BT-W12L10 LED-movingheads en 12x Thomas 650 watt Ashtray blinders) aanwezig in Nijverdal. Door het gebruik van de verschillende type armaturen werdt het publiek getrakteerd op een psygedelische lichtshow zoals de echt Floyd-fan dit graag wil beleven. 

NIEUWE WEBSITE ONLINE

Vanaf vandaag is de nieuwe website van Tralie onlline. Met een nieuw jasje hopen we onze (potentiele) klanten een kijkje te geven achter de schermen.

Uiteraard is alle feedback van harte welkom, dus hebt u iets aan te merken, of juist complimenten uit te delen.

Laat het ons weten.

NIEUWE STATIEVEN IN GEBRUIK

Travelin' Light heeft geinvesteerd in nieuwe statieven. De VMB TL-075C is een statiefje wat hoger en zwaarder kan tillen dan wat er al in de verhuur is. Deze statieven kunnen 300 kilo naar 6,5 meter hoog tillen.

Voor het zwaardere werk zijn ze dus uitermate geschikt.

 

Informeer naar de mogelijkheden.

DRAADLOOS LED

Stel je voor. Een lampje wat je zonder kabels kan wegzetten of meenemen. Het kan! De Juno is een RGBW lampje met accu en draadloze DMX sturing.

Juno's zijn dus uitermate geschikt om een ruimte uit te lichten zonder last te hebben van allerlei kabels om de boel aan te sluiten.

De Juno is een uitermate populair lampje wat te pas en te onpas ingezet wordt op tal van evenementen. Vraag aan ons wat de mogelijkheden zijn.

MYTISCHE LAMPJES!!

‘Heftig lampje’. ‘Even schrikken’. ‘Spuit licht’. De reacties zijn telkens anders maar unaniem lovend over de Mythos van Clay Paky; het is een spot en een beam. Als spot heeft de Mythos een buitengewoon groot bereik en een optimale zoomfactor. Als beam blijft de bundel parallel over de hele lengte, zelfs over grote afstanden. Wereldwijd zijn de lichtontwerpers enthousiast en ook Tralie, samen met de TIM-group zal dit lampje veel inzetten.